Monday 6 February 2012

Grupu dzīvoklī top Ziemassvētku rotājumi














Decembrī Latvijas Samariešu apvienības Grupu dzīvoklī viesojās pārstāvji no Kopienas Attīstības centra (KAC), lai kopā ar jauniešiem ļautos radošam procesam - veidotu skaistus Ziemassvētku rotājumus un apsveikumus.
Pateicoties atbalstītājiem šo darbu tapšanai bija pieejams daudzveidīgs materiālu klāsts. Jo sevišķi interesanta un aizraujoša jauniešiem bija darbošanās ar pērlītēm. Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks. Grupu dzīvokļa jaunieši ar prieku gatavoja apsveikuma kartiņas LSA aprūpē esošajiem vecāka gadagājuma cilvēkiem, jo viņuprāt - īpaši svarīgi ir nevis ņemt, bet dot.
„Jaunieši ir gandarīti par kopā pavadīto laiku un iespēju Ziemassvētku gaidīšanas laikā kādu iepriecināt. Īpaši pateicamies Rakelei Moreno no Kopienas Attīstības centra par radošo aktivitāšu organizēšanu, firmai „Lāčuks” par dāvātajiem materiāliem, kā arī Samariešu apvienības Brīvprātīgā darba koordinatorei Laurai Bulmanei un brīvprātīgajiem par organizatorisko darbu. Grupu dzīvokļa jaunieši ir ieinteresēti sadarboties arī turpmāk, lai attīstītu jaunas prasmes un saturīgi pavadītu brīvo laiku,” stāsta Inga Rundāne, LSA Grupu dzīvokļa vadītāja.

No comments: